tirsdag den 3. januar 2017

Hvad du ønsker, skal du få...

... og det gjorde jeg så.
Allerede i oktober luftede jeg tanken om at ønske sig en ferie KUN for mig. Det har jeg snakket om siden den oktoberdag hvor jeg havde en off-dag, og der var lagt pres på Martin.
Så juleaften fik jeg et kort hvor der stod at jeg skulle afsted til Bratislava den 10.-12. februar, hvor der var booket et 5-stjernet hotel til mig, og jeg selv skulle booke flybilletterne. Yes, en ferie helt selv!

Folk synes det var en mærkelig gave, det havde de da aldrig hørt om før. "Kommer du ikke til at kede dig", "Hvad skal du lave?", osv er spørgsmål jeg ofte har fået når jeg har fortalt om det.
Det kan godt være det er en mærkelig gave, men det var nu engang det jeg havde ønsket mig. En weekend hvor jeg ikke skal tage hensyn til andre end mig selv.
Alt det natteroderi vi har haft med Astrid, men som heldigvis er bedre nu, har virkelig taget hårdt på mig. Jeg har aldrig været så trætte af mine børn før (og ja, man kan sagtens være trætte af sine børn), så en lille pause er lige hvad jeg trænger til.
Jeg har da selv haft tanken om det var åndssvagt, om jeg skulle sige at Martin også måtte komme med, men jeg tror faktisk det er meget sundt at komme afsted helt selv.

Stedet for ferien har været underordnet. Det skulle bare være et lækkert hotel, og mulighed for at gå nogle lange ture, så om det var i Berlin, Aarhus eller Rom har været helt ligemeget. Fordelen ved Bratislava er at der er billigt, og altså muligt at bo på et 5-stjernet hotel. Flybilletterne dertil fra Berlin koster den lave sum af 225 kr for en returbillet. Billigere kan det jo ikke gøres. Så ja, jeg glæder mig til min miniferie, hvor jeg bare skal slappe af, sove, gå ture, spise god mad og slappe lidt mere af.

Her får lige lidt billeder fra julen:

Sophia fik allernådigst lov til at pynte træet med mig 


Et forsøg på et få et godt julebilleder... 
Astrid brugte det meste af juleaftenen på at tage det nattøj på, som hun havde fået. 


SMUK pige

Ingen kommentarer:

Send en kommentar